Groot onderzoek naar geloof, religie en overtuiging.

op vrijdag, 07 december 2018

Sinds begin dit jaar kunnen inwoners van Pijnacker-Nootdorp zich uitspreken in het zogenoemde Burgerpanel. Inmiddels zijn er al ruim 1100 inwoners ingeschreven. Elke dag groeit het aantal panelleden!

Aanmelden is geheel kosteloos en u praat direct mee over allerhande actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over hondenpoep, vuurwerkoverlast, maar ook over de behoefte voor naschoolse opvang. De enquêtes worden anoniem opgetekend en naar u gemaild. Uw naam wordt dus nergens genoemd, de resultaten worden vervolgens gepubliceerd op Telstar Online. Aanmelden voor het Burgerpanel kan via tippijnackernootdorp.nl.

Onderzoek naar geloof
Binnenkort wordt er weer een nieuw onderzoek verzonden: ditmaal over geloof, religie en overtuiging. Gaan inwoners van Pijnacker-Nootdorp nog wel naar de kerk? En hoe frequent? Waar geloven ze eigenlijk in en waarom? Gaan geloof en politiek samen? Hoe gelovig is Pijnacker-Nootdorp nog? En hoe ziet men de toekomst van de kerk? En een moskee… zou een dergelijk gebedshuis welkom zijn in Pijnacker-Nootdorp? Wij zijn erg benieuwd! Binnenkort meepraten over dit onderwerp? Schrijf je alvast in op: tippijnackernootdorp.nl.

 

Evert NieuwkoopGroot onderzoek naar geloof, religie en overtuiging.