Inzamelactie voor de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker

op zondag, 30 september 2018

Inzamelingsactie voor de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker op zaterdag 27 en/of zondag 28 oktober 2018.

Zoals we het de afgelopen jaren steeds gedaan hebben wordt er ook dit najaar omstreeks ”Dankdag voor het Gewas” een inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank bij alle Kerken van Pijnacker/Delfgauw. Om de pakketten voor de cliënten op een verantwoorde wijze te kunnen blijven vullen, verzoeken wij iedereen die op zaterdag 27 of zondag 28 oktober a.s. in Pijnacker/Delfgauw een kerkdienst bijwoont één of meerdere van de hieronder genoemde artikelen mee naar de kerk te nemen. Vóór aanvang van de kerkdiensten zullen in genoemde kerken vrijwilligers van de Voedselbank aanwezig zijn om uw artikelen in ontvangst te nemen. Ook is in iedere kerk een geldpot aanwezig waarin u eventueel i.p.v. een stoffelijke, een financiële bijdrage kunt deponeren.

De Voedselbank kan de volgende artikelen goed gebruiken: conservenblikken (groenten, soep, fruit, vlees of vis), schoonmaak- en afwasmiddel, waspoeder. Ook zijn pakken rijst, macaroni, spaghetti, koffie, thee, houdbare melk en pannenkoekenmeel welkom.
In Pijnacker kunt u op zondagmorgen 28 oktober de artikelen inleveren bij de P.K.N. Kerken in Pijnacker en Delfgauw, de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt  en de R.K. Joannes de Dooperkerk. Bij de R.K. Kerk kunt u ook op zaterdagavond 27 oktober uw artikelen inleveren.

P.S. Wilt u er rekening mee houden dat de houdbaarheidsdatum van de conservenblikken niet te snel verstreken mag zijn!  Wij danken u alvast heel hartelijk voor uw medewerking.

Namens de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker, Lida Gierveld, 015 369 6485.

Voor meer informatie over de Voedselbank Delft: 06 303 222 55 (op werkdagen tussen 10.00u. en 12.00u.).

Evert NieuwkoopInzamelactie voor de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker