Passieconcert Oratoriumkoor Cantando Pijnacker

op zaterdag, 23 februari 2019

Een passieconcert bezoeken, er zijn er zoveel dat kiezen moeilijk wordt. In de Lijdenstijd worden grote werken zoals de Johannes en Mattheus Passion overal uitgevoerd. Ook The Crucifixion is een geliefd koorwerk in deze periode. De keus is moeilijk, daarom wil het Oratoriumkoor Cantando Pijnacker u een beetje van alles laten horen.

Zaterdagmiddag 6 april zingt het koor tijdens een Passieconcert werken uit de passionen van Bach, delen uit The Crucifixion en Olivet to Calvary, werk van Purcell, Fauré en Mendelssohn. Alles in het teken van de lijdensweken. Naast koormuziek zal Wim Hazeu op het orgel een bijdrage leveren en dirigent Hans van Rutten, die blokfluit heeft gestudeerd aan het Conservatorium, zal blokfluit spelen o.a. in speciale bewerkingen voor orgel en blokfluit.

Het wordt een gevarieerd programma van ongeveer anderhalf uur en voor elk wat wils. Naast het luisteren en genieten van mooie muziek kunt u deze middag ook met enkele liederen meezingen. Komt u ook?

Zaterdagmiddag 6 april, Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91  Pijnacker.
Aanvang concert 15.30 uur. Kerk is om 15.00 uur open.
Toegangsprijs: € 12,- , kaarten verkrijgbaar via de koorleden
of mail voor reserveren naar oratoriumkoorcantando@gmail.com.

Wilt u ook meezingen in het koor?
Vanaf 6 maart tot aan het concert bent u van harte welkom. Repetitieavond: woensdag, van 20.00 – 22.00 uur CJMV gebouw, Kerkweg 24  Pijnacker.
Deelnamekosten: € 30,-  bladmuziek krijgt u van het koor.
U kunt zich hiervoor aanmelden via de website: www.cantando-pijnacker.nl.

Tot ziens op 6 maart of 6 april.

Evert NieuwkoopPassieconcert Oratoriumkoor Cantando Pijnacker