Update DADO voor Roemenië 2019

op zondag, 10 februari 2019

Achter de schermen is hard gewerkt aan de voorbereidingen van diverse acties en de reis naar Roemenie. Inmiddels zijn de tickets geboekt en is een planning gemaakt voor de acties.
Op vrijdag 26 juli om 11:15 uur vliegen we vanaf Amsterdam Schiphol naar Cluj in Roemenië waar we om 17:30 uur plaatselijke tijd aankomen.
Zaterdag 10 augustus om 21:40 uur landen we op Schiphol Amsterdam en kunnen we onze ervaringen met jullie gaan delen.

Roel van Kooy, onze begeleider van Gain naar Roemenië, gaat in maart naar het project om daar ter plekke te inventariseren wat we daar kunnen gaan doen en kijken waar we het beste kunnen overnachten.

De groep heeft als doel gesteld om € 25.000,– bij elkaar te krijgen voor het project. Op 31 januari stond de teller op € 5.300.  Dit bedrag is door acties, sinterklaas en kerstollen, en giften van particulieren en bedrijven opgehaald. We hebben dus nog wat te doen om het streefbedrag bij elkaar te krijgen. Daarom gaan de jongeren de komende maanden diverse acties houden en voor de maand februari en maart staat het volgende op de agenda.

22 februari

stamppottenavond in de Acker.

10  en 17 maart

start 40 dagen project, collecte opbrengst tijdens de dienst op zondag  bestemd voor DADO voor Roemenië

30 maart

Roemeense maaltijd

 

Zet deze data alvast in uw agenda en houd de aankondigingen in de gaten.

 

Het Dado voor Roemenië project kan iedere gift goed gebruiken. Overmaken kan naar NL77RABO0354414747 t.a.v. Diaconie Prot. Gemeente o.v.v. Dado voor Roemenië 2019. Deze rekening heeft een ANBI status.

Sjef Rullens en Jolanda van Wijk

Evert NieuwkoopUpdate DADO voor Roemenië 2019