Update DADO voor Roemenië 2019

op vrijdag, 28 december 2018

In de maand december hebben de jongeren hard gewerkt bij de diverse acties. In deze maand hebben ze als Sinterklaas en zwarte Piet gespeeld bij 16 gezinnen en bedrijven, hebben ze ruim 300 kerststollen verkocht en hebben ze geholpen bij de kerstwandeling in Delfgauw. Met dit harde werken is er ruim € 2250,00 verdiend voor het project.

Ook hebben ze geld ontvangen van diverse sponsors, o.a. van Handige Handen € 1000,00, waarvoor onze hartelijke dank. Ook alle andere sponsors hartelijk dank.

Van diverse bedrijven hebben we goederen aangeboden gekregen. Deze aanbiedingen worden eerst met Gain overlegd of dit te gebruiken is in Roemenië. We hebben o.a. verf en toebehoren aangeboden gekregen en computerapparatuur wat vervangen gaat worden bij een bedrijf. Deze goederen willen ze graag hebben en nu moet het vervoer worden geregeld.  Zo wordt op diverse manieren gewerkt om deze reis tot een succes te maken.

Als dit stukje geschreven wordt zijn bij diverse reisburo’s offertes aangevraagd voor vliegtickets, de reis komt steeds dichterbij. 11 jongeren en 2 leiding uit Pijnacker en Delfgauw  hebben op dit moment ja gezegd om mee te gaan. Maar het is nog lang geen zomer en er moet nog veel geld bijkomen om het project te laten slagen.

De volgende actie zal in januari zal plaatsvinden. De jongeren zijn o.a.  bezig om een Pub quiz te organiseren. Zodra hier meer over bekend is zal dit bekend gemaakt worden.

Heeft u  de kerststollen of andere acties gemist? Het Dado voor Roemenië project kan iedere gift goed gebruiken. Overmaken kan naar NL77RABO0354414747 T.a.v. Diaconie Prot. Gemeente o.v.v. Dado voor Roemenië 2019. Deze rekening heeft een ANBI status.

Sjef Rullens en Jolanda van Wijk

Evert NieuwkoopUpdate DADO voor Roemenië 2019