Voel je welkom in de Ontmoetingskerk

Wie zijn wij

 

De Wijkgemeente Ontmoetingskerk wil een (h)echte geloofsgemeenschap zijn, met ruimte voor iedereen. Wij noemen ons heel bewust Ontmoetingskerk. Die ontmoeting zoeken wij met God, met elkaar, en met de wereld.

 

Waarvoor wij staan… en waarvoor wij gaan

 

Onze kerkgemeenschap wil een plaats zijn waar het geloof in God geoefend en onderhouden kan worden. Centraal hierin staat de gevarieerde wekelijkse eredienst. Bij ontmoetingen tijdens het koffiedrinken na de dienst, in Bijbelkringen, gespreksgroepen, bijeenkomsten voor de vorming en de toerusting, catechese en jongerenactiviteiten willen wij elkaar respectvol de ruimte geven voor de verschillende belevingen van geloven. Iedereen is welkom. Wij zijn dankbaar dat onze vele vrijwilligers dit samen met de predikant mogelijk maken. Zij zorgen ook ervoor, dat ‘omzien naar elkaar’ tot leven komt. Deze zorg voor de medemens stopt niet aan de poort van het kerkgebouw. Wij willen maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen en zichtbaar deel uitmaken van het dagelijks leven in de gemeente Pijnacker.

Agenda

Young and Holy Pijnacker
26 oktober 2017

Young and Holy Deze donderdag komen de 16 – 20 jarigen van zowel de Ontmoetingskerk als de Dorpskerk bij elkaar. We bespreken actuele onderwerpen die je dieper laten nadenken over het leven en het geloof.

SWOP_300x220
1 november 2017

Bijbelkring in het Welzijnscentrum van het S.W.O.P. Keijzershof (gebouw Kwartel) Op woensdag 1 november is er bijbelkring o.l.v. ds. M. Treuren. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar vanaf 10 uur. Aanvang van de vieringen is 10.30 uur.  

geloven delen Ontmoetingskerk Pijnacker
2 november 2017

Geloven delen Geloven delen, dat doen we in de kerk bijvoorbeeld door samen te zingen, te bidden en te luisteren. Maar als we elkaar en onszelf bevragen: wát delen we nu eigenlijk? Dan kan blijken dat we onderling heel verschillend zijn in ons geloven.

Wie wij zijn

Hans van Leijenhorst
Hans van Leijenhorst
voorzitter wijkkerkenraad Ontmoetingskerk
Cor Baljeu smoelenboek
ds. Cor Baljeu
predikant Ontmoetingskerk
015-2155608
Betty Bos Ontmoetingskerk
Betty Bos
scriba Ontmoetingskerk
015-3696979 06-28955018
blanco
Agnes van Leeuwen
koster Ontmoetingskerk
015-3693826

Blog Ontmoetingskerk

Cor Baljeu_5
dinsdag, 17 oktober 2017

Herlezing van de tien geboden Begin oktober, dagblad Trouw, brief van een lezer: ‘Ik geloof al veertig jaar niet meer, maar de een-en-twintig jaar dat ik dat wel deed hebben hun sporen achtergelaten. Ik leef nog steeds met de Tien Geboden. Om die te on

Lees verder
Cor Baljeu
woensdag, 23 augustus 2017

Legitiem liturgisch lachmoment…? Komende zondag is de eerste zondag na de zomervakantie. De eerste schoolweek hebben leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs achter de rug. Er zijn weer meer kinderen in de Kindernevendiensten en Kinderkerkdien

Lees verder
adminHome