Aktie KerkBalans 2023

op vrijdag, 23 december 2022

U heeft eerder al kunnen lezen dat de AKB 2023 op een andere manier verloopt dan u voorheen gewend bent geweest. Een korte uitleg:
Begin januari 2023 krijgen de leden, waarvan het emailadres bekend is bij de kerk, een email met hierin een link, een toezeggings / betalingslink. Via deze link kunt u zelf uw toezegging in het systeem invoeren. U kiest de methode van betaling ( automatische incasso, zelf (periodiek) overboeken of direct betalen per Ideal ), vult het bedrag in en dan bent u al bijna klaar.
In de AKB email is ook een eenvoudige en heldere uitleg bijgesloten voor het gebruik van de toezeggings / betaallink. Mochten er toch vragen zijn, dan zijn er contactpersonen beschikbaar die u kunnen helpen. Deze contactpersonen staan vermeld op de AKB email, per wijk is er een contactpersoon.

Indien u geen emailadres heeft doorgegeven aan de kerk, dan krijgt u vanaf 14 januari per brief een verzoek voor uw bijdrage. Deze brief heeft naast de reguliere invulmogelijkheden, ook een QR code zodat u op deze manier op uw persoonlijke pagina komt om uw toezegging in te vullen. De papieren toezegging wordt voor 28 januari weer bij u opgehaald.

De Aktie KerkBalans komt geheel ten goede aan uw eigen wijkgemeente!

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Arlo van Vliet

Evert NieuwkoopAktie KerkBalans 2023