Bericht van de ZWO

op zaterdag, 20 november 2021

ZWO – Billy Brown en de MBS

Billy is 17 november uit Kuala Lumpur weer naar zijn vaderland Liberia in Afrika vertrokken. Na 5 jaar heeft hij zijn studie aan de MBS, de Bijbelschool, afgerond en gaat hij als predikant aan de slag.
De ZWO-commissie heeft Billy als cadeau namens onze kerken € 500,- geschonken. Zeg maar, als start voor zijn nieuwe missie in dienst van onze Heer. Hij was er enorm blij mee en putte zich uit in dankwoorden!
Bij zijn afscheid van de MBS is Billy gekozen tot Student van het Jaar 2021. Daarvoor kreeg hij de “Barnabas Services Award”, een oorkonde vanwege zijn trouw en behulpzaamheid, zijn stimulerende invloed en vriendelijkheid. Een echte opsteker voor Billy die het als Afrikaan in een Aziatische cultuur niet altijd gemakkelijk heeft gehad.

Door de goede contacten met de MBS heeft de ZWO-commissie besloten opnieuw een student te ondersteunen. Na overleg is gekozen voor Susan Shrestha, een Nepalese studente, die we weer met uw hulp de komende twee jaar willen sponsoren. We informeren u later meer over haar.

Gereedschap

We schrijven het nog maar eens: we ontvangen graag allerlei soort gereedschap. Liefst in de komende weken, want in januari wordt het door de organisatie Betuwe Wereldwijd weer opgehaald.
Ook postzegels en kaarten blijven welkom!

Namens de ZWO-commissie,
Hans den Boer.

Evert NieuwkoopBericht van de ZWO