Blikken- en schoonmaakmiddelenactie voor de Voedselbank

op zaterdag, 12 oktober 2019

op zaterdag 26 en zondag 27 oktober a.s. in alle kerken van Pijnacker en Delfgauw.

Zoals we de afgelopen jaren steeds gedaan hebben wordt er ook dit najaar omstreeks “Dankdag voor het gewas” een inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank bij alle kerken van Pijnacker/Delfgauw.
Op dit moment is het lastiger geworden om een goed pakket samen te kunnen stellen. De winkels prijzen liever zelf hun waren behoorlijk af, zodat ze zelf nog opbrengst hebben.
We vragen aan iedereen die op zaterdag 26 en zondag 27 oktober a.s. in Pijnacker een kerkdienst bijwoont één of meerdere artikelen mee naar de kerk te nemen. Er zullen kratten klaar staan waar u de artikelen in kunt doen. De volgende artikelen zijn bijzonder welkom: Vlees en vis in blik. Houdbare melk. Macaroni/spaghetti en rijst. Pastasaus in pak of pot. Blik of zak soep. Blik groente en fruit. Rookworst en droge worst. Broodbeleg zoals chocopasta jam en pindakaas. Koffie en thee. Toiletpapier. Verzorgingsartikelen zoals shampoo, zeep, tandpasta en deodorant. Afwasmiddel, wasmiddel en schoonmaakmiddelen. Zonnebloem- en olijfolie.

P.S. Wilt u er rekening mee houden dat de houdbaarheidsdatum van de artikelen niet te snel verstreken mag zijn. In iedere kerk staat een geldpot waar u eventueel uw donatie voor de Voedselbank kunt geven.

Informatie Voedselbank: iedere donderdagmiddag bestaat de mogelijkheid, wanneer men daarvoor in aanmerking komt, een voedselpakket op te halen in het gebouw de Graanschuur (voorheen de Poort)
Park Berkenoord 2 in Pijnacker. Dit is naast kerkelijk centrum De Acker.
Aanmelden: Voedselbank Delft: 06 303 222 55 (iedere werkdag tussen 10:00 en 12:00)
Het bankrekeningnummer van de Voedselbank Pijnacker is NL77RABO0354414747 t.n.v. Diaconie Prot. Gemeente te Pijnacker en Delfgauw o.v.v. Fonds Voedselbank.

Namens de Voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker
Ineke Groen

Evert NieuwkoopBlikken- en schoonmaakmiddelenactie voor de Voedselbank