gezamenlijke dienst zondag 13 juni vanuit de Acker

op donderdag, 03 juni 2021

Zondag 13 juni is er om 10:00 uur een gezamenlijke eredienst van de vier wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Pijnacker-Delfgauw. De kerkdienst vindt plaats in de Acker, Park Berkenoord 2 in Pijnacker. Er is dus geen dienst in Kerk Delfgauw, de Dorpskerk en de Ontmoetingskerk. Voorgangers zijn ds. Schoonenberg, ds. Treuren, ds. de Jong, en ds. Stigter. Met het houden van deze gezamenlijke dienst spannen we ons in om de eenheid te bewaren die de Geest ons geeft (Efeziërs 4 vers 3).

Een beperkt aantal kerkgangers kan de kerkdienst bezoeken. Hiervoor dient u zich aan te melden via een aanmeldprocedure van de eigen wijkgemeente, te vinden in Centraal Contact. U kunt zich ook aanmelden via aanmeldendeacker@outlook.com. Daarnaast is de kerkdienst te volgen vanuit Kerk Delfgauw, waar de Delfg’houseband live een bijdrage zal leveren aan de kerkdienst. Hiervoor kunt u zich aanmelden via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven.

De kerkdienst is mee te vieren via het youtubekanaal van de Acker: https://www.youtube.com/channel/UClfZla9nW00oLuA9al90DJg/feature en via www.kerkdelfgauw.nl/livestream.

Tienerkerk, kindernevendienst en crèche wordt wel of niet georganiseerd door en voor de eigen wijkgemeenten.

In deze dienst lezen we volgens het oecumenisch leesrooster het verhaal van Jezus en de Samaritaanse vrouw bij de bron. De voorgangers zullen het Bijbelgedeelte op een vernieuwende manier uitleggen.

 

Robertgezamenlijke dienst zondag 13 juni vanuit de Acker