Marriage Course is investeren in je relatie

op zaterdag, 27 februari 2021

Een relatie. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar laten we eerlijk zijn: het is soms hard werk! Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische tools om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflict, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. De Marriage Course wordt vanaf 4 maart 2021 online georganiseerd.

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. En ergens lijken we allemaal te denken ‘dat gebeurt mij niet hoor’. Pas op het moment dat er eigenlijk al veel scheef zit, wordt gekeken naar eventuele therapie of bemiddeling. De Marriage Course is juist als een APK voor stellen die willen bouwen aan hun relatie, juist als er nog geen grote problemen zijn.

De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor
verdere ontwikkeling van hun relatie. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflict, schoonfamilie, vergeving en seks ter sprake. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je samen met z’n tweeën in gesprek bent.

Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. ‘Het was een cadeau voor ons huwelijk!’, vertelde een eerdere deelnemer.
De avonden duren van 20.00 uur – 22.00 uur en zijn op de donderdagavonden 4, 11, 18, 25 maart en 1, 8 en 15 april.
De kosten zijn alleen 2 x € 7,50 voor een werkboekje.

Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=NZtz2-UlH5g

Interesse of vragen? Stuur een mail naar marriagecourseegmdelft@gmail.com

Angelina & Ralph Vollebregt en Annelies & Kees van den Berg

 

De Marriage Course is al 30 jaar een huwelijkscursus die wereldwijd gegeven wordt en in Nederland gefaciliteerd wordt door Alpha Nederland. https://alphanederland.org/marriagecourse/

Evert NieuwkoopMarriage Course is investeren in je relatie