Ontmoetingskerk en maatregelen ivm Coronavirus

op zaterdag, 16 mei 2020

Leden van de Ontmoetingskerk,

Sinds het begin van Coronacrisis zijn er aangepaste diensten in de Ontmoetingskerk. Naast degenen die meewerken aan de dienst staat het bijwonen van het morgengebed open voor een kleine groep mensen die, met inachtneming van de bekende maatregelen, erbij willen zijn. In de kerkzaal zullen steeds twee stoelen en een rij vrijgehouden worden tussen de aanwezigen. De kerkdeuren staan zoveel mogelijk open zodat ook op deze manier het besmettingsgevaar minimaal is.

De diensten zijn te vinden in de agenda en de liturgie in de nieuwsberichten . De diensten worden uitgezonden via kerkdienstgemist en zijn te beluisteren via kerkomroep.nl

Ook wordt er weer ‘gecollecteerd’, ditmaal digitaal. Het doel, de QR code en het rekeningnummer staan komen tijdens de uitzending meerdere malen in beeld en samen met een betaallink vindt u ze ook in de liturgie.

In de nieuwsberichten vindt u de liturgie, wijkberichten en activiteiten.

Tenslotte moet het ons van het hart dat het kerkzijn in deze tijd van het Coronavirus van ieder veel vraagt. Juist de Ontmoeting die zo kenmerkend is voor het kerkzijn, bestaat voorlopig uit een ontmoeting op afstand. 

We zien uit naar het moment dat er weer ‘gewoon’ een kerkdienst kan worden gehouden. Vanaf 1 juli is de kans daarop alweer groter. We wensen ieder goede online vieringen toe!

Mocht u vragen hebben of een bericht willen achterlaten vult u dan het contactformulier in. U kunt ook altijd bellen met de predikant of scriba, hun nummers zijn te vinden op de site.

Wijkkerkenraad Ontmoetingskerk

bettyOntmoetingskerk en maatregelen ivm Coronavirus