Paasfeest ff anders -update-

op zondag, 10 april 2022

Alles komt goed!

In de week tussen Palmpasen en Pasen (vanaf 10 april t/m 18 april) kunnen jullie in Klapwijk weer een Paasspeurtocht lopen.

Spelregels Paasspeurtocht FF Anders:
Neem een pen en papier mee.  Begin bij de Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, Pijnacker. Ga op zoek naar 5 papieren met afbeeldingen die iets met Pasen te maken hebben. De plaatjes zijn opgehangen op de ramen aan de voor- of zijkant van de huizen in Klapwijk, achter de Ontmoetingskerk.
Zoek alleen in het gebied tussen de sloten, ga niet over een brug.  Bij elke afbeelding lees je een stukje bijbeltekst en krijg je een of meer vragen of een opdracht. Bespreek de vragen met elkaar/maak de opdracht af. Noteer de twee letters die onderaan staan. Je hebt aan het einde 10 letters. Maak van deze tien letters een woord dat ook iets met Pasen te maken heeft.
Mensen die de Paasspeurtocht in de week tussen 10 en 18 april lopen kunnen het woord naar ffandersinfo@gmail.com mailen. Van de juiste antwoorden wordt een winnaar getrokken, die krijgt een leuke prijs.

De hele speurtocht met alle opdrachten is ook in het Russisch vertaald, de werkbladen hangen in het Russisch naast de Nederlandse versie. De instructies in het Russisch.

Kaart van het gebied met de looproute

Paasfeest ff anders | FF Anders

Hieronder enkele beelden van Pasen ff anders 2022:

 

Kees de JongPaasfeest ff anders -update-