Update DADO voor Roemenië

op vrijdag, 12 juli 2019

De laatste acties

De Muziekquiz op 6 juli in KerkDelfgauw werd door 8 teams bezocht. Het was erg gezellig en een leuke competitie. Vlak voor de einduitslag werd er nog een loterij gehouden waarvoor we weer prijzen hadden gekregen, waaronder prachtige bossen rozen van vd Berg Roses. De avond heeft meer dan €500 opgeleverd.

Op zondag 7 juli hebben we in de bijzaal gezamenlijk het WK damesvoetbal gekeken en in de pauze een snackmaaltijd genuttigd. Er waren veel meer kijkers (en kijkertjes) dan we hadden ingeschat en toch was er genoeg te eten voor iedereen. (5 broden en 2 vissen?) Om 19:00 uur werden we uitgezwaaid in een jeugddienst over talenten. De nieuwe jonge muziekgroep mocht hun talent voor het eerst laten horen wat ze uitmuntend deden en de Dado-ers vertelden waar ze tot nu toe hun talenten voor hebben ingezet.

Op maandag 15 juli gaan we onze laatste actie uitvoeren: bedienen en afwassen op een bruiloft.

De reis

Op 26 juli verzamelen we om 8:30 uur op Schiphol, daar kan je ons uitzwaaien en gaan we op weg naar Roemenië. Twee spannende en drukke weken. Wil je ons volgen kijk dan op https://dadovoorroemenie2019.waarbenjij.nu
We proberen iedere dag een verslag op deze blog te plaatsen en hopen dat er reacties geplaatst woorden. Terwijl DADO in Roemenië is kun je ons in Nederland met gebed helpen. Bid voor ons, thuis, samen met je gezin of met elkaar als gemeente. Gedurende de reis is Kerkdelfgauw open van 19:00 uur tot 19:30 uur om samen te komen. Op zaterdag 10 augustus landen we om 10:20 uur op Schiphol en kunt u ons daar weer begroeten.

Dado heeft gemerkt dat er heeeel veel mensen met ons meeleven, dat sterkt ons in de beslissing om deze werkvakantie te gaan houden. Op dit moment is voor het project daar ter plaatse ruim € 26.000,– beschikbaar. Wij danken alle sponsors. Kleine en grote bedragen, bedrijven en particulieren, jong en oud. Voor hun bijdrage. Dado is blij dat er nog steeds geld op de rekening wordt gestort want iedere euro is welkom.
Overmaken kan nog steeds naar NL77RABO0354414747, Diaconie Prot. Gemeente o.v.v. Dado voor Roemenië 2019. Deze rekening heeft een ANBI status en er blijft niets aan de strijkstok hangen.

Evert NieuwkoopUpdate DADO voor Roemenië