We kunnen weer zingen!

op zondag, 05 september 2021

Graag nodigen we u uit om na de zomervakantie te komen zingen bij Oratoriumkoor Cantando Pijnacker. Zingen is niet alleen ontspanning maar ook inspanning, samen oefenen en uitvoeren geeft een goed gevoel. We repeteren in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker.  We hebben daar alle ruimte voor de anderhalve meter, een prima ventilatie, een gezellig koor met een bevlogen dirigent en een fantastische pianiste en niet te vergeten: mooie muziek.

Op woensdagavond 1 september 20.00 uur starten de repetities. Wilt u het proberen? De eerste drie keer is gratis, graag even aanmelden bij de secretaris; oratoriumkoorcantando@gmail.com.

Aan het einde van het jaar op 19 december geven we een kerst-lunchconcert.
In het nieuwe jaar, op 12 februari 2022, hopen we ons uitgestelde Jubileumconcert te geven met onder andere de uitvoering van het Requiem, W.A. Mozart.  Het koor zit dan inmiddels in het 112e jaar van haar bestaan, een bijzondere mijlpaal.
Voor het jubileumconcert kunt u zich ook aanmelden via de email van het koor, het project start op woensdagavond 3 november in de Ontmoetingskerk. Kosten €60,-.

U bent van harte welkom!

Evert NieuwkoopWe kunnen weer zingen!