ZWO-berichten

op vrijdag, 09 april 2021

Goed nieuws uit Maleisië!

Na een eerste afwijzing, heeft Billy Brown nu toch de verlenging van zijn visa gekregen tot eind april volgend jaar. Daardoor kan hij zijn studie aan de MBS, de Bijbelschool in Kuala Lumpur, helemaal afmaken.

Praise the Lord!, schrijft Billy. Hij noemt het een wonder en geeft alle eer en dank aan God. Ook bedankt hij ons hier in Nederland voor alle meeleven en steun.

Bernard en Janetta van den Bosch

Sinds maart 2020 ligt het hospitaalschip Africa Mercy in de haven van het Canarische eiland Tenerife. In hun nieuwsbrief van maart schrijven Bernard en Janetta dat men nu hoopt in juni naar Dakar in Senegal te kunnen terugkeren. Om daar tot december 2021 de vele al ingeschreven patiënten alsnog te kunnen helpen. Maar het plannen in deze coronatijd is een uiterst onzekere zaak!

Overigens is er voor de kleine achtergebleven groep genoeg te doen op het schip. Bernard : “Wel is het moeilijk voor ons als bemanning om niet onze normale taak in Afrika te kunnen uitvoeren en toch gemotiveerd te blijven. We hebben veel wijsheid nodig. Kunt u voor ons bidden?”

Postzegels, kaarten en gereedschap

Dank voor wat we ook de laatste maanden weer binnen gekregen hebben.
We blijven het verzamelen aanbevelen!

De ZWO-commissie.

Evert NieuwkoopZWO-berichten