ZWO-berichten

op donderdag, 04 november 2021

ZWO – Bazaar Delfgauw

Nu de bazaar in Delfgauw doorgang vindt, is er ook een bescheiden stand van de ZWO aanwezig. U treft er de Wereldwinkel aan met haar snuisterijen en lekkernijen. Verder kunt u er weer postzegels, ansichtkaarten en oud-gereedschap inleveren. En we schenken aandacht aan de afsluiting van 2 van onze 3 Plus-projecten : The Mothers‘ Union in Oeganda en Billy Brown aan de MBS in Maleisië.

Plusprojecten

  • Billy Brown rondt zijn studie aan de MBS, de Bijbelschool in Kuala Lumpur, deze maand af. Met uw steun heeft de ZWO-commissie hem 5 jaar lang gesponsord. We deden dat via het fonds dat ds. Nelly van Kampen – zelf docente aan de MBS – vóór haar overlijden in 2017 had opgericht. Zij wilde daarmee arme studenten de kans geven een opleiding tot predikant aan de MBS te volgen. Billy bedankt ons hartelijk voor alle steun, betrokkenheid en gebed. Hij ziet het als een geschenk van God. Praise the Lord!
    Hij keert nu terug naar zijn vaderland Liberia in Afrika. Daar gaat hij zich, samen met zijn vader, inzetten voor de kerk van Christus.
    Wij zijn nu in gesprek met de leiding van de MBS om een nieuwe student(e) te sponsoren.
  • The Mothers‘ Union van de Orthodoxe Kerk in Oeganda hebben we ook 5 jaar ondersteund bij hun gerichte hulp aan kwetsbare gezinnen in een aantal dorpen in Noord-Oeganda. Door uw bijdragen hebben “de moeders” veel goeds kunnen doen! (zie elders in CC onder “Collecten“ voor meer informatie). De ZWO is nu op zoek naar een nieuw project.

ZWO-financiën

Een tussenstand van de inkomsten voor de ZWO-projecten geeft aan dat u de ZWO niet vergeet! Als u ook de laatste maanden van het jaar het ZWO-werk blijft ondersteunen, kunnen we veel mensen blij maken!

De ZWO-commissie.

Evert NieuwkoopZWO-berichten