Nacht van Gebed

op 16-06-2017

Vrijdag 16 juni is de nacht van Gebed. We bidden voor en leren van de christenen die vervolgd worden vanwege hun geloof.

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen. Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Uw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed van 16 op 17 juni in Kerk Delfgauw. De Nacht begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond/nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Neem voor vragen over de avond of vervoer contact op met: Marieke Post.

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht

RobertNacht van Gebed