Vrijdagmiddagontmoeting

op 10-03-2017

Sinds twee jaar vinden in De Acker vrijdagmiddagontmoetingen plaats. Dat zijn bijeenkomsten waarin geloofsvragen en praktische levensvragen van ouderen centraal staan. Hoe gaan we om met bijvoorbeeld verdriet en eenzaamheid? Hoe kun je blij in het leven staan? We zoeken een bijbels antwoord op onze vragen.

Meestal leidt een spreker een thema in. Hoewel de bijeenkomsten voor ouderen zijn bedoeld, zijn ze vaak ook zinvol voor mensen die die levensfase nog niet bereikt hebben. Iedereen is dan ook welkom!

Het komende seizoen wordt weer een reeks van 5 à 6 ontmoetingen georganiseerd. Deze keer staat “christelijke levenskunst” centraal. U kunt daarbij denken aan onderwerpen die passen binnen de thema’s: ‘leven met God’, ‘leven met onszelf’ en ‘leven met anderen’.

Onderwerpen en sprekers staan nog niet allemaal vast. In de agenda kunt u vinden welke vrijdagmiddagen voor de bijeenkomsten zijn gereserveerd. De vrijdagmiddag-ontmoetingen zullen ook ruim van te voren in CC worden aangekondigd.

De bijeenkomsten vinden plaats in de Acker en duren van 14.30-16.30 uur. Daarna is er gelegenheid om gezellig nog wat met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

albertVrijdagmiddagontmoeting