De Acker bouwt

op dinsdag, 02 februari 2021

Op 31 januari deelden de kerkrentmeesters de plannen tav het opknappen van De Acker. Er staat veel te gebeuren, zodat als straks de kerk weer echt open gaat we ontvangen worden in een mooi gebouw. In de komende tijd wordt u op de hoogte gehouden over de werkzaamheden. Hierbij de eerste VLOG waarin Arlo en Cock de plannen toelichten.


23 februari 2021.
Gestaag vordert het werk aan De Acker.

Bij de start van de werkzaamheden werd symbolisch een koelkast die versleten was afgevoerd. Later zal de keuken ingrijpend verbeterd worden.

Eerst is er gestart met de verbeteringen in de Kerkzaal. Zo zijn de radiatoren voorzien van isolatie en ventilatoren zodat de warmte beter ten goede van het verwarmen van de zaal komt.
Vervolgens is de Noordwand van de zaal voorzien van een nieuwe goed geisoleerde wand. Een grote klus die efficient werd uitgevoerd.
Verder wordt gekeken naar een plek om de nieuwe geluidsboxen op te hangen. Nu staan ze nog op een standaard.
Ook zijn inmiddels de nodige electriciteitsverbindingen opnieuw aangelegd.

Gestaag werken de vrijwilligers door. Er is nog veel te doen, maar er is inmiddels ook al veel werk verzet. Blijf de site volgen zodat u kunt zien hoe De Acker voorbereid wordt op een tijd waarin wij weer gezamenlijk naar de kerk mogen.


24 mei 2021
Er wordt onverminderd aan de kerk verder gebouwd. Wanden worden af- en opgebouwd. Mooie nieuwe deuren geplaatst. Plafonds verwijderd, maar binnenkort ook weer nieuwe geplaatst. Maar ook de keuken ondergaat een grote opknapbeurt. Kijk mee op deze pagina.albertDe Acker bouwt