Hallo aankomende jeugdband-speler!

op dinsdag, 12 maart 2019

Leuk dat we even je aandacht hebben. Als het goed is houd jij, net als wij, van muziek! En misschien heb je er wel eens over nagedacht om in een bandje te gaan spelen? En niet zomaar een band, maar eentje met daarin jeugd van alle vier de kerken van Pijnacker en Delfgauw? Blijf nog even lezen….

Want ondertussen krijgen we al aanmeldingen voor de jeugdband binnen maar we wachten ook nog op jouw aanmelding! Nadat jij je hebt aangemeld gaan we kennismaken en oefenen. En we oefenen al met een datum van optreden in het vooruitzicht: namelijk zondagavond 7 juli tijdens de jeugddienst in Delfgauw.

Dus:

  • Zing jij, of bespeel je een instrument: drum, gitaar, piano, saxofoon, dwarsfluit, cajon, mondharmonica, bas, trompet of…….. ?
  • Vind je het leuk om in een band te spelen?
  • Ben je ergens rond de 13-22 jaar?
  • En kan je mee oefenen & optreden?

Geef je dan vóór vrijdag 15 maart 2019 op via de app of mail, dan plannen we samen de eerste oefenmiddag of -avond ergens eind maart.

& Wie zijn wij?

Wij zijn Marco en Yolanda Stiefelhagen en de Here God legde in het hart van zowel Marco als mij, Yolanda een verlangen om een jeugdband op te zetten. Want Hij helpt jullie en ons mee!

Marco heeft vroeger in meerdere bands gespeeld & speelt op dit moment naast de Delfghouse band, in de band TunaFleet. Hij speelt piano, gitaar en zingt (niet allemaal tegelijk 😉 dus hij kan de jeugdband goed helpen met het coachen.

Yolanda heeft een groot deel van haar leven in (school)bandjes gezongen, zowel lead als tweede stem.  “Soms oefent de zang ook afzonderlijk van de rest van de band. Dan kan ik jullie helpen met het uitzoeken & verdelen van de zangpartijen”.

 

Groetjes en tot snel! Marco en Yolanda Stiefelhagen
06-45604125 – stiefeltjes@gmail.com

 

Oefenlocatie: Kerkdelfgauw – 2 keer per maand oefenen – optreden tijdens de  jeugddienst- & kun je een keertje niet oefenen of optreden, geen probleem!

 

Evert NieuwkoopHallo aankomende jeugdband-speler!