Kerkdienst en Collecten Maart

op zaterdag, 06 maart 2021

Op deze pagina kunt u vinden hoe u de erediensten vanuit de Dorpskerk kunt volgen en voor welke doelen de collecten deze maand zijn bestemd.

De diensten zijn op dit moment toegankelijk met een maximum van 30 gemeenteleden. Kinderen tot 13 jaar zijn hoe dan ook welkom. Gemeenteleden die in de kerkdienst een taak hebben hoeven niet geteld te worden. Arriveert u bij de kerk wanneer het maximum aantal al is bereikt, dan  zullen we u helaas vragen thuis de dienst mee te beleven. Dit kan met beeld & geluid via onze livestream (uitgezonden via ons Youtube kanaal) of alleen met geluid via kerkomroep.nl. De liederen die we zingen en de Bijbelgedeelten van de bewuste eredienst, krijgt u helder in beeld en/of worden duidelijk aangekondigd.

Meer informatie kunt u vinden op de pagina met de laatste mededelingen hierover. U kunt het gebruiksprotocol hier vinden: Gebruiksprotocol kerkdiensten en andere kerkelijke bijeenkomsten_versie 18 juli 2020 (als u op deze link klikt wordt het bestand automatisch gedownload).

De dienst meebeleven met beeld en geluid

Om de dienst met beeld en geluid thuis mee te beleven navigeert u kort voor de aanvangstijd van de dienst naar www.youtube.com. Daar zoekt u met de trefwoorden Dorpskerk Pijnacker naar ons kanaal. Nog eenvoudiger is het om op onderstaand YouTube logo te klikken:Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Youtube-live-streaming.png

De dienst meebeleven met alleen geluid

Wilt u de dienst liever beluisteren zonder beeld, ga dan naar kerkomroep.nl. Type in het zoekveld Vind uw kerk de woorden pijnacker dorpskerk. De rest wijst zich dan vanzelf. Om het helemaal makkelijk te maken kunt u op onderstaand Kerkomroep logo klikken; deze brengt u direct naar de juiste pagina. Hoewel op de webpagina een knop “Inloggen” wordt getoond, hoeft u niet in te loggen!Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kerkomroep_logo.jpg

Collecten

Zoals u hieronder zult merken wordt door de diaconie niet meer voor iedere zondag een aparte QR-code aangemaakt. Zij werken nu als volgt: ze hebben een QR-code die voor meerdere weken geldig is. De administrateur selecteert de collecte die binnenkomt voor kerk of diaconie op datum (en natuurlijk ook op wijk). In praktijk: het geld dat binnenkomt vanaf zondag tot en met zaterdag gaat naar het doel van die zondag. En vervolgens gaat het vanaf zondag weer naar het nieuwe doel. Voor vragen rondom de collecte kunt u zich wenden tot een van de diakenen van onze wijkgemeente.

Eerste collecte: DIACONIE

Zondag 7 maart – Zondag 28maart: 40-dagenproject Voedselbank Delft, Pijnacker en Nootdorp
Meer informatie over deze doelen kunt u vinden op de pagina collectebestemmingen (als u klikt op het woord collectebestemmingen hiernaast wordt u direct doorgeleidt naar de pagina met meer informatie omtrent de diaconale doelen).

Bankrekeningnummer Diaconie: NL77 RABO 0354 4147 47
of maak uw gift over via iDEAL of met onderstaande QR-code:

Tweede Collecte: WERK IN EIGEN GEMEENTE

Bijna alle uitgaven van uw kerk gaan gewoon door, terwijl de collecteopbrengsten ook (vrijwel) geheel zijn weggevallen. Vergeet daarom ook niet uw kerk te steunen. Dat kan door een bedrag over te maken naar CvK Prot. Gem. Pijnacker en Delfgauw. Uw bijdrage wordt van harte aanbevolen!

Bankrekeningnummer College van Kerkrentmeesters: NL56 RABO 0354 4041 64
of maak uw gift over via iDEAL of met onderstaande QR-code:

HEILIG AVONDMAAL COLLECTE

Uw bijdrage wordt van harte aanbevolen!

Bankrekeningnummer College van Kerkrentmeesters: NL56 RABO 0354 4041 64
of maak uw gift over via iDEAL of met onderstaande QR-code:

Esther WakkerKerkdienst en Collecten Maart