Anders Oranje

op 30-04-2017

Op 30 april staat de tent op het Raadhuisplein in het teken van de dertiende editie van Anders Oranje. Een concert dat tijdens de oranjeweken plaatsvindt, dat niet in teken staat van onze vaderlandse koning, maar onze Hemelse Koning. Traditiegetrouw is de middag georganiseerd door alle kerken uit Pijnacker-Delfgauw en zal het een middag vol gospelmuziek en opwekkings-liederen worden. Ook dit jaar staat er een steengoede band op het podium: de Reyer plus band. Naast de band mogen we dit jaar nog een artiest verwelkomen. Wie dat zal zijn wordt nog even geheimgehouden. Houdt de Anders Oranje Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Zondag 30 april, Raadhuisplein, 16.00-17.00u concert, aansluitend een borrel tot 17.30u. Iedereen is het welkom! Kom je ook?

Om de middag nog spectaculairder te maken zoeken we nog mensen die Christelijke evenementen een warm hart toe dragen. Ben jij dat? Wordt dan vriend van Anders Oranje voor €10,-!  Met jouw hulp kunnen we weer een gave Anders Oranje neerzetten. Meer info? Contact: andersoranje@outlook.com
Of doneer direct: NL50BUNQ2290447943 t.a.v. Anders Oranje

Alvast heel erg bedankt en hopelijk tot 30 april!

 

RobertAnders Oranje