Kerkdienst zondag 21 maart

op 21-03-2021

Zondag 21 maart is er weer een themadienst in het kader van onze gemeentereis ‘Feest van het Koninkrijk’. Het gaat over de vijfde bede van het Onze Vader: ‘Leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze’. Wat bidden we eigenlijk als we dit zeggen? We lezen Lucas 22:39-53 over de beproeving van Jezus in de tuin van Getsemane.

Gemeenteleden en gasten kunnen thuis meekijken via een livestream videoverbinding met de kerkzaal, te vinden via kerkdelfgauw.nl/livestream.

Maximaal 30 mensen kunnen de kerkdienst bezoeken. Daarvoor moet je je inschrijven via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven. Dit kan tot zaterdag 18:00 uur en is voor ons de fijnste manier om aanmeldingen binnen te krijgen. Zondagochtend kort voor de dienst laat de gastvrouw via de Kerk Delfgauw app weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn, en kun je je nog aanmelden in een reactie op dat bericht. Als inschrijven via de website niet lukt, kun je ook bellen of appen naar gastvrouw Jolanda van Wijk: 06-39120139.

De kinderen kunnen thuis met het verhaal van Getsemane aan de slag. Evelien zal tijdens het kindermoment uitleggen wat ze kunnen doen. In de link hieronder is het materiaal te downloaden.

Zondag-6-Jezus-wordt-gevangengenomen-c

Ook is er een Henkie Show waarin het verhaal van Getsemane terugkomt: https://www.dehenkieshow.nl/aflevering/jezus-verraden-en-verloochend

Om 9:55 verzamelen de tieners bij de kerk voor een sportieve tienerkerk buiten. Meld je daarvoor aan in de tienerkerk appgroep. Bij slecht weer gaat het niet door.

Er is geen peuterkerk en kinderkerk.

 

Liturgie themadienst 21 maart

Voorganger ds. Robert Stigter

Welkom

Kaars

Lied Sela Bid met mij

Bemoediging en groet

Gebedslied Blessings (Laura Story)

 

Gebed

Kindermoment

Projectlied

Lezing Lucas 22:39-53 (NBV)

Lied PS22:1,2 (DNP)

Preek

Meditatief orgelspel

Lied Sela Getsemané

 

Gebed

Collecte

Lied LD575:1,2,4,6 Jezus leven van ons leven

Zegen

RobertKerkdienst zondag 21 maart