Kerkdienst zondag 26 september

op 26-09-2021

In de kerkdienst van 26 september lezen we Marcus 9:38-50. Het is een beetje een raar verhaal. Het gaat over of je je Jezus ook kunt volgen zonder anderen. Over het afhakken van handen en voeten. Over de hel (of toch de Gehenna?) En over zout, en vuur en eenheid. Kortom: van die teksten waar je wel eens een keer een uitleg bij wilt krijgen.

Je bent van harte uitgenodigd om de kerkdiensten in Kerk Delfgauw mee te vieren! De meeste coronamaatregelen zijn per 25 september 2021 komen te vervallen.

  • Inschrijven is niet meer nodig.
  • De anderhalve meter is niet langer verplicht. Maar: we geven elkaar de ruimte. Dat betekent dat je in het middenvak geen afstand hoeft te houden. En dat in de twee zijvakken afstand houden tussen huishoudens wel nodig is (3 stoelen en één tussenrij vrij). Zo kan iedereen kiezen wat hij/zij nu prettig vindt. Je kunt ook plaatsnemen in de hal als je nog veiliger wilt zitten. Op de tienerbank (alleen voor tieners) is afstand houden ook niet nodig.
  • Er komt geen coronacheck bij het bezoeken van de kerkdienst.

Gemeenteleden en gasten kunnen thuis meevieren via een livestream videoverbinding met de kerkzaal, te vinden via kerkdelfgauw.nl/livestream. Er is peuterkerk, kinderkerk en tienerkerk.

 

Liturgie zondag 26 september

Voorganger ds. Robert Stigter

Welkom

Kaars

Lied PS117 (DNP)

Bemoediging en groet

Gebed

Bijbelwoorden Efeziërs 1:3-14 (BGT)

Loflied HH347 Jezus alleen

Loflied HH391 Breng ons samen

Kindermoment

Kinderlied Esther dank je wel

 

Gebed

Lezing Marcus 9:38-50 (NBV)

Lied HH402 U maakt ons één

Preek

Meditatief orgelspel

Lied PS133 (DNP)

 

Gebed

Collecte

Lied LD969 In Christus is noch oost noch west

Zegen

 

 

 

RobertKerkdienst zondag 26 september