Kerstdiensten Kerk Delfgauw

op 25-12-2018

Maandag 24 december is er om 20:00 uur een Kerstpraise: Kerst, Wat schiet ik er mee op??  Een veel gestelde vraag op allerlei momenten. Maar zou Jozef zich dat ook afgevraagd hebben toen hij naar de voerbak keek? Met oude kerstnummers in een hip jasje en nieuwe van Sela, Casting crowns en Paul Baloche. Een sfeervolle, moderne kerstpraise die verwacht, viert, prikkelt, en swingt.  Vooral geschikt voor jongeren en ieder die jong van hart is, kortom alle leeftijden. Je schiet zeker wat mee op!

 

Maandag 24 december is er om 22:00 uur een Kerstnachtdienst: in een sfeervolle ambiance zingen we de klassieke kerstliederen, begeleid door orgel en andere instrumenten. De preek gaat over het kerstverhaal van de evangelist Johannes: het Woord is vlees geworden, uitgelicht vanuit het thema: ‘God komt in onze buurt’.

Dinsdag 25 december is er om 10:00 uur een Kerstochtenddienst: We mixen klassieke kerstliederen met nieuwe uptempo nummers begeleidt door orgel, trompet en de Delfg’houseband. In deze gezinsdienst vieren we het grote feest van de geboorte van Jezus.

RobertKerstdiensten Kerk Delfgauw