Zondag 2 September unieke buitendienst van Kerk Delfgauw tijdens Bieslanddagen

Op de Bieslanddagen zijn dit jaar nieuwe geluiden te horen. En jij bent ook van harte uitgenodigd om deze mee te maken! Midden tussen de graslanden, de koeien en in de open lucht, vieren we onze kerkdienst, onder begeleiding van de Delfg’HouseBand.

Kom en geniet samen met ons van de dienst, de muziek en fijne ontmoetingen.

Locatie en aanvang: 10.00 uur in het stiltebos naast Hoeve Biesland.

Neem je een klapstoel, kussentje of kleedje mee? Dan heb je gegarandeerd een zitplaats. Ook zijn er strobalen om op te zitten

Slecht ter been?

Stap in de sponsorbus! Deze vertrekt om 9:30 uur vanaf het Kerkelijk Centrum. Uitstaphalte is de plek waar de kerkdienst plaatsvindt.

Storm op komst?

Nee hoor, de weersvoorspellingen zijn positief, dus de buitendienst gaat door!

De Bieslanddagen

De Bieslanddagen zijn al enkele jaren een begrip in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Delft en daarbuiten. Voor wie het niet kent: tijdens de Bieslanddagen vinden een weekend lang activiteiten plaats in de Bieslandse Polder: genieten van de natuur, vers bereid eten, swingende muziek en boeren spelletjes. Er komen duizenden mensen op af.

Praktische informatie

Hieronder twee plattegronden met de locatie van de Bieslanddienst. Meer informatie is te vinden op de pagina met praktische informatie over de Bieslanddienst.

Rode kruis: plek Bieslanddienst
Het 1e houten hek, ná de paardenmanage = de ingang die rechtstreeks naar de Bieslanddienst leidt.

Rode streepjes: Strobalen, ruim 100 zitplekken voor de bezoekers.