Appje van God door jongeren van Lomedim

op maandag, 13 november 2017

Op de Lomedim bijeenkomst van zondag 12 november hebben de Lomedimers (17-25 jaar) Micha 6:8-13 omgezet in appjes van God aan ons. Dit is het resultaat:

[18:39, 12-11-2017] Beste lezers,
God is er voor iedereen, waarom is niet iedereen er voor God? Behandel iedereen zoals je zelf ook behandeld wil worden. Waarom maken jullie je zo druk over dingen die totaal niet belangrijk zijn??, zoals
Geld, werk, spullen, grond, afkomst, uiterlijk, geslacht. Ik heb alles en iedereen geschapen zoals ik het wilde, probeer het zo te houden. Ik heb ook jou geschapen, dus probeer ook jezelf te houden zoals ik je bedoeld hebt.
Groetjes uit de hemel?
[18:44, 12-11-2017] Beste mensen,
Ik heb jullie zulke mooie dingen gegeven, en jullie gaan er zo slecht mee om: natuur, mensen en dieren. De aarde maken jullie kapot voor je eigen gewin, ondanks dat je best doorhebt dat het zo niet kan, veranderen jullie zelf niet genoeg.
Wat nog erger is om te zien is hoe jullie met elkaar omgaan. Je kijkt niet om naar de ander, je hebt geen belangstelling voor de ander. Je weet dat bijna alles wat je koopt anderen benadeeld en slecht is voor het milieu. Toch ga je door, stop daarmee.
Denk na over wat je doet, denk na over de consequenties voor anderen!
Gr. God
[18:44, 12-11-2017] Lieve kinders, nu ff luisteren. Ik ben er klaar mee. Nu moet er verandering komen. Laten we elkaar eerlijk behandelen en eerlijk met elkaar handelen. Een mensenleven is niet in geld uit te drukken. Maar ik heb Jezus gegeven. Hij deed niks fout. Toch heeft hij betaald met zijn leven voor jullie. Nu is het paybacktime. Ok doei.

RobertAppje van God door jongeren van Lomedim