Dankdag avonddienst 4 november 19:30 uur

op zaterdag, 31 oktober 2020

Woensdag 6 november is er om 19.30 uur een dankdag viering met dominee Robert. Het hoogtepunt van de viering ligt bij het samen de dank brengen aan God over al het goede dat Hij ons geeft.

Vanwege de coronamaatregelen gaat dat net iets anders dan in andere jaren. De bedoeling is dat je in de kerkzaal op één stoel naast het gangpad gaat zitten. Dominee Robert komt in de dienst langs met een microfoon op een stok. Op die manier kan iedereen zelf zijn of haar dankpunt noemen. Na een aantal rijen spreken we een acclamatie uit. Dankpunten aandragen kan ook via het digitale voorbedenboek: www.kerkdelfgauw.nl/gebed.

Deze interactieve vorm van dankdag vieren passen we al een aantal jaar toe. Het is heel mooi om zo samen de dankpunten bij God te brengen. Misschien vind je het ook een beetje spannend. Iedereen luistert mee bij soms ook persoonlijke dankpunten die worden ingebracht. Het staat je vrij de microfoon door te geven zonder iets te zeggen, dat is helemaal niet gek. Maar het is ook een mooie uitdaging om zelf onder woorden te brengen hoe je God betrokken ziet zijn op jouw leven. Hoe je hier ook tegenover staat, kom vooral een keer ervaren hoe bijzonder het is om zo samen God dank te zeggen voor het goede dat Hij ons geeft.

De kerkdienst is te volgen via www.kerkdelfgauw.nl/livestream. Voor een beperkt aantal bezoekers is er ruimte in de kerkzaal, waarvoor je wel moet reserveren via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven of via gastvrouw Jolanda. Bijdragen aan de collecte kan via de Kerk Delfgauw app. De collecte is bestemd voor de lokale Voedselbank en voor de kerk.

Verdere maatregelen in verband met het coronavirus zijn te vinden via deze link: https://pknpijnackerdelfgauw.nl/kerkdelfgauw/welkom-terug-in-de-kerk-delfgauw/

’s Middags is er een dankdag viering voor de kinderen.

RobertDankdag avonddienst 4 november 19:30 uur