Doe mee aan musical ‘Jona’

op zondag, 19 mei 2019

Zit je op de basisschool en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op 14 september 2019 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag, met echte acteurs, zangers en dansers, een musical gaan instuderen! Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken.

De musical heet ‘Jona’ en gaat over een profeet die een opdracht krijgt van God. Maar niet wil. Sterker nog: er heel hard voor wegrent. Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!

De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20.30 uur duren. Waar? In het gebouw van het CLD aan het Molenhuispad 1 in Delft.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar lorenzavandersluijs@gmail.com (uiterlijk 18-7).

Zet in deze mail:

  • Je naam en geboortedatum
  • Naam van ouder of verzorger
  • Emailadres
  • Telefoonnummer bereikbaar op 14 september voor nood
  • In welke basisschool groep je op dit moment zit

T.z.t. ontvang je dan van ons nadere informatie over deze dag. Graag tot dan! Er kunnen maximaal 160 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol!

Groeten namens

Caroline Jansen – wijkgemeente Mattheus

Lorenza van der Sluijs – wijkgemeente Delfgauw

Jolanda Dukker – wijkgemeente Hofkerk

Sjaak de Hoog – wijkgemeente Maranatha

Shosannah Vroomans & Nyncke Graafland – wijkgemeente Binnenstad – Vrijenban

RobertDoe mee aan musical ‘Jona’