Kerst kerkdiensten Kerk Delfgauw

op vrijdag, 27 november 2020

‘Komt allen tezamen, jubelend van vreugde’. In die zin uit het beroemde kerstlied wordt precies samengevat wat met kerst dit jaar niet mogelijk is. We kunnen niet met z’n allen samen komen, en ook niet samen zingen. Gelukkig kunnen we wel samen kerst vieren, op afstand maar toch met elkaar verbonden. Dat kan onder andere via de QeRstwandeling, maar ook via de kerstkerkdiensten die vooral vanuit huis zijn mee te beleven via www.kerkdelfgauw.nl/livestream. Ze hebben ook allemaal een eigen link op internet, om het terugkijken op een later tijdstip makkelijker te maken. 

Het live bezoeken van de kerstdiensten is op dit moment niet mogelijk.

Kerstpraise 

Donderdag 24 december om 20:00 uur is de Kerstpraise door de Delfg’HouseBand en dominee Robert met als thema ‘Het licht komt eraan’. Omdat dit jaar toch alles al anders gaat, eindigen we de kerstpraise niet bij de kribbe, maar beginnen we daar en stappen we terug. 

Uiteraard met veel nieuwe liedjes maar ook de oude vertrouwde in een eigentijdse jas.
Een dienst die je laat nadenken, die je verwondert, prikkelt en eindigt met een feest in een bijna lege kerk voor een warme digitale gemeente!  

Live en later mee te kijken via www.kerkdelfgauw.nl/kerstpraise.

Kerst rond het orgel 

Er is dit jaar geen kerstnachtdienst op 24 december om 22:00 uur. Maar we gaan wel een opname maken van een viering met daarin de vertrouwde klassieke kerstliederen, gezongen door de voorzangers van Kerk Delfgauw, begeleid door Sjoerd op het orgel en waarschijnlijk ook nog andere instrumenten. Deze opname is vanaf dinsdag 22 december te bekijken via www.kerkdelfgauw.nl/kerstrondhetorgel

Kerstochtenddienst 

Vrijdag 25 december 10:00 uur is de kerstochtenddienst. We mixen klassieke kerstliederen met nieuwe uptempo nummers begeleidt door orgel, trompet en de Delfg’houseband. In deze dienst voor het hele gezin vieren we het grote feest van de geboorte van Jezus. Live en later mee te kijken via www.kerkdelfgauw.nl/kerstochtenddienst.

RobertKerst kerkdiensten Kerk Delfgauw