Kerstdiensten Kerk Delfgauw 2021

op vrijdag, 10 december 2021

Vrijdag 24 december is er een Kerst Praise met de Delfg’Houseband. Deze wordt om 20:00 uitgezonden via www.kerkdelfgauw.nl/kerstpraise. Het bezoeken van deze Kerstpraise is niet mogelijk.  De Kerstpraise weer vol zit met opgepimpte oude en mooie nieuwe kerstnummers. In een sfeervol verlichte kerk proberen we ons in te leven in de wereld van Maria. Vertwijfeling, ontvluchten, zekerheid en onzekerheid maar ook een rotsvast geloof in de namen van Jezus. Hoe dat bij elkaar komt is vertaald in liedjes, verhalen en een teaser.

De kerstnachtdienst van vrijdag 24 december 22:00 uur gaat helaas niet door vanwege de corona omstandigheden. Er is wel net zoals vorig jaar kerst een ‘Kerst rond het orgel’ opgenomen en uitgezonden, te vinden via het Kerk Delfgauw YouTube-kanaal of www.kerkdelfgauw.nl/kerstrondhetorgel.

Zaterdag 25 december 10:00 uur is er een Kerstochtenddienst. Ook daar kunnen helaas geen bezoekers bij zijn. De kerstochtend dienst is live mee te vieren via www.kerkdelfgauw.nl/kerstochtenddienst.

Naast de Kerstdiensten organiseert Kerk Delfgauw dit jaar ook de Kerstchallenge Kerstwandeling.

 

RobertKerstdiensten Kerk Delfgauw 2021