Kerstdiensten Kerk Delfgauw 2022

op zondag, 20 november 2022

Zaterdag 24 december is er om 19:30 uur een kerstpraise met de Delfg’Houseband. Wijzen uit het oosten zagen een ster stralen en ze vonden een kind gewikkeld in doeken in een voerbak. Hoe vieren we over de wereld deze bijzondere gebeurtenis, maar wat betekent kerst voor jou?  Dat is het thema van deze kerstpraise. Van moderne sfeervolle liedjes, via traditionele afgestofte nummers, naar echt feestelijke uptempo kerstliedjes. Geen livestream, dus beleef het live mee in de kleurig verlichte kerk!

Zaterdag 24 december is er om 22:00 uur een kerstnachtdienst. In een verstilde ambiance zingen we klassieke kerstliederen, begeleid door orgel en trompet. In de lezing en preek gaat het over de geboorte van Jezus in de kerstnacht. Bij deze dienst is er wel livestream.

Zondag 25 december is er om 10:00 uur een kerstochtenddienst. In deze alle-leeftijden-kerkdienst vieren we samen het grote feest van de geboorte van Jezus. We mixen klassieke kerstliederen met nieuwe uptempo nummers begeleidt door orgel, trompet en de Delfg’houseband. We lezen het verhaal over het bezoek van de wijzen. Kinderen en tieners blijven in de kerkzaal. Voor kinderen tot en met 3 jaar is er peuterkerk/crèche. Ook deze dienst is er livestream.

RobertKerstdiensten Kerk Delfgauw 2022