Kerstmarkt Jouw Delfgauw 2017

op zondag, 10 december 2017
Jouw Delfgauw

Het bewoners initiatief “Jouw Delfgauw” organiseerde op 9 december voor het eerst een kerstmarkt in Delfgauw. Als locatie werd het Kerkelijk Centrum daarvoor gebruikt.

Zo’n eerste keer is altijd spannend, zowel voor de organisatie als voor de deelnemers. Zijn er genoeg deelnemers? Wordt het een succes? Komen er genoeg bezoekers? Is er genoeg variatie? Wordt er voldoende verkocht? Wordt het gezellig?

Kerstmarkt

Al deze vragen kunnen volmondig met JA worden beantwoord. Want wat was het leuk, gezellig, en vooral gezellig druk, veel leuke gesprekken enz. Er waren zoveel kramen met een leuk en gevarieerd aanbod.

Heel veel bewoners uit Delfgauw en omgeving kwamen langs om wat te kopen en bleven vaak wat langer plakken voor een praatje en een drankje/hapje. Vrijwel de hele tijd kwamen er weer nieuwe mensen binnen. Wat een geluk dat het ’s middags droog werd.

Kerstboom

Om een uur of 5 was het al lekker donker en gaf het R&G Unity Choir eerst een mooi sfeervol mini concert, waarna de nachtburgemeester / dominee Robert Stigter het sein gaf aan Lucienne van Leeuwen en Jolanda Verkade (de dames van  de organisatie) om  de verlichting in de mooie grote kerstboom te ontsteken. Daarna werd er nog even gezellig doorgegaan met de kerstmarkt.

Al met al kan er dankbaar terug gekeken worden op een zeer succesvolle kerstmarkt met tevreden deelnemers en bezoekers. En goede opbrengsten voor de goede doelen waarvoor een aantal mensen stonden. Het is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

KerstmarktKerstmarkt-2Kerstmarkt-3Kerstmarkt-4Kerstmarkt-5Kerstmarkt-5aKerstmarkt-7
edwardKerstmarkt Jouw Delfgauw 2017