Kerstwandeling 2020

op woensdag, 11 november 2020

Geen drukbezochte kerst kerkdiensten, geen volle tafel bij het kerstdiner, geen kerstcadeau’s shoppen in de winkelstraten. Maar wat kan er wel? Kerk Delfgauw is uitgekomen op een coronaproof kerstwandeling. We gaan een wandelroute uitzetten door ons dorp, waarbij je door middel van QR-codes contact kunt maken met Jozef en Maria, de herders, de wijzen, en al die andere figuren uit het kerst verhaal. Ga mee op reis en ontdek waar het pasgeboren kindje Jezus te vinden is in je eigen dorp. Zo kunnen we toch samen als dorp kerst vieren op een veilige manier!

Jij kunt helpen door:

  • je aan te melden voor een rol of organisatie taak;
  • als de route door jouw straat loopt mee te helpen met het verlichten van je straat; zie ook de facebookpagina van bewonersinitiatief Glow Delfgauw.
  • je binnenkort in te schrijven voor een time-slot om de route te lopen, en zo met je huishouden de kerstwandeling te maken.

We hopen de wandeling vanaf donderdag 17 december klaar te hebben staan. In ieder geval de hele kerstvakantie kun je je dan inschrijven voor de kerstwandeling.

Meer info verschijnt op deze website.

Als je mee wilt helpen neem contact op met onze gastvrouw Jolanda van Wijk 06-39120139 gastvrouw@kerkdelfgauw.nl. Media en kerken kunnen contact opnemen met dominee Robert Stigter 0643006247 dominee@kerkdelfgauw.nl.

RobertKerstwandeling 2020