Leren seizoen 2021-2022

op vrijdag, 11 juni 2021

God gaat steeds op weg met mensen. Elke generatie moet Hem leren kennen en leren hoe Hij betrokken wil zijn op hun leven. Jong en oud worden geroepen om steeds verder te groeien in de navolging van Christus en in geloof. Groeien in geloof vindt plaats in kerkdiensten, maar zeker ook in kringen en groepen waarin het leven, met al zijn vragen en vreugde, met elkaar wordt gedeeld.

In het kerkseizoen 2020-2021 zijn we samen opgetrokken via het Feest van het Koninkrijk gemeenteproject. Iedereen kon deelnemen aan gemeentegroeigroepen om te groeien in discipelschap. Het komende seizoen willen we een divers programma aan leergroepen starten, zodat iedereen zelf kan bepalen waarin hij of zij verder wil groeien. Dit formulier is gemaakt om te peilen waar interesse in is. Op basis hiervan bepalen we in september 2021 welke groepen er daadwerkelijk van start gaan.

Wat alle leergroepen gemeen hebben: de Bijbel gaat open, er is ruimte voor gebed, wel en wee wordt gedeeld. Naast de leergroepen blijven uiteraard ook de jeugdgroepen (van Rock Solid tot en met de Twintigersgroep) bestaan.

Laden…

RobertLeren seizoen 2021-2022