Nieuwe website pknpijnackerdelfgauw.nl

op zaterdag, 28 november 2015

We weten dat velen van u met spanning hebben uitgekeken naar het moment, dat de nieuwe website beschikbaar komt. Welnu …

Lancering nieuwe website

Op zondag 29 november was er na de ochtenddienst in alle vier de kerken gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe site. Door middel van een presentatie of demonstratie hebben de leden van de werkgroep website aan u laten zien hoe de site is opgebouwd en waar u de nodige informatie kunt vinden.

Onsweb

OnswebIn het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de opbouw van de website samen met het internetbedrijf OnsWeb uit Pijnacker. Zo’n website is nooit af. Daarom zullen samen met vertegenwoordigers van de diverse wijken verder bouwen aan de site. Verwacht u dus nog geen complete, perfecte website, want juist door het gebruik kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als leden van onze gemeente.

Contactformulier

We nodigen u dan ook van harte uit om gebruik te maken van het contactformulier. We zijn erg benieuwd naar uw reacties. Schroomt u ook niet om suggesties voor verbetering door te geven en eventuele tekortkomingen te signaleren. De website is een belangrijk communicatiemiddel van ons allemaal voor ons allemaal.

Visitekaartje

De website is niet alleen een intern communicatiemiddel, Het is ook ons visitekaartje naar buiten. We hopen erop, dat buitenstaanders die bewust of per ongeluk op onze website terecht komen, aangetrokken door het nieuws op de openingspagina en de vormgeving daarvan, geïnteresseerd raken en verder zullen kijken. Ook ten aanzien van dit aspect staan we open voor suggesties en goede raad.

Het nieuwe kerkelijk jaar start op de eerste zondag van Advent. Een mooie dag om onze vernieuwde communicatie te demonstreren.

Namens de werkgroep website. Ton van der Stoep

edwardNieuwe website pknpijnackerdelfgauw.nl