Openlucht kerkdienst 6 september 11:00 uur tijdens de Bieslanddagen

op donderdag, 03 september 2020

Midden tussen de graslanden, de koeien, de vogels, de bloemen, en in de open lucht vieren we 6 september deze kerkdienst als onderdeel van de Bieslanddagen. Dominee Robert Stigter is de voorganger en de muziek komt van de Delfg’houseband. Kom en geniet samen met ons van de kerkdienst en fijne ontmoetingen! De kerkdienst begint om 11:00 uur en vindt plaats op het openlucht klooster Stiltegoed, Bieslandseweg Delfgauw, net voorbij de Bieslandsehoeve.

In de kerkdienst lezen we Psalm 104. Een lofzang op de schepping en de Schepper. Dit lied raakt aan de vragen rond duurzaamheid, opwarming van de aarde, hoe mens en dier zich tot elkaar verhouden. We gaan graven in de wijsheid die al 3000 jaar lang verborgen ligt in dit gedicht en die wijsheid gaan we koppelen aan de tijd waarin wij nu leven.

Praktische informatie:

  • In verband met het coronavirus is het nodig om je in te schrijven, dat kan direct via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven of via de Bieslanddagen.
  • Kom op de fiets, er is weinig parkeerplek.
  • Heb je hulp nodig om te komen? Neem contact op met gastvrouw Jolanda van Wijk gastvrouw@kerkdelfgauw.nl 06-39120139.
  • Bij heel slecht weer zal de kerkdienst worden verplaatst naar Kerk Delfgauw. Deze beslissing maken we uiterlijk zaterdag 5 september en iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt hierover een email.
  • Er zijn geen kosten aan verbonden. In het liturgieboekje is een QR code te vinden om bij te dragen aan de collecte. Liturgie, Psalm 104, Bieslanddagen openlucht kerkdienst 6 september 2020.
  • Voor de kinderen is er een leuk kinderkerkprogramma tijdens de kerkdienst.
  • Meer informatie over de Bieslanddagen is te vinden via www.bieslanddagen.nl
  • Op het terrein is plaats voor ongeveer 250 bezoekers. De kerkdienst wordt als video opgenomen en in de loop van deze zondag gepubliceerd op www.telstaronline.nl.
  • Na de kerkdienst kun je genieten van een heerlijke lunch verzorgt door Roden Rozen en Tortilla’s. Deze uitgebreide lunch is bereid met lokale producten, zoals zuurdesembrood van de Delftse bakker Meneer Leffers, vlees van Hoeve Biesland, groenten van Linda de Groentenboerin en vis uit de Noordzee. De lunchbox(en) staan na afloop van de dienst voor u klaar! Schrijf je in en betaal de lunch via deze link.
  • Download onderstaande poster, print hem uit en hang hem op om andere mensen over deze openluchtkerkdienst te informeren. Of stuur deze webpagina door naar iemand die je wilt uitnodigen.

De route naar de openluchtkerkdienst vind je hieronder:

RobertOpenlucht kerkdienst 6 september 11:00 uur tijdens de Bieslanddagen