Overzicht kerstdiensten Kerk Delfgauw

op dinsdag, 10 december 2019

Kerst in Delfgauw: Immanuël #jebentnietalleen

Dinsdag 24 december om 19:30 uur is de Kerstpraise door de Delfg’houseband en dominee Robert met als thema ‘Kerst, altijd hetzelfde liedje’. Misschien heb je dat zelf ook wel eens gedacht. Hetzelfde liedje, dezelfde personen, hetzelfde verhaal. Verandert er dan niks met kerst? Vrede op aarde, dat lijkt soms wel heel ver weg. Of is er toch iets veranderd? De kerstpraise bevat weer veel dezelfde liedjes maar ook nieuwe hippe liedjes of oude liedjes een tikkeltje anders. Een sfeervolle, moderne kerkdienst die verwacht, viert, prikkelt, en swingt en met een glaasje Glühwein toe. Vooral geschikt voor jongeren en ieder die zich jong van hart voelt, kortom alle leeftijden.

Dinsdag 24 december om 22:00 uur is de kerstnachtdienst. In een verstilde ambiance zingen we de klassieke kerstliederen, begeleid door orgel en panfluit. In de lezing en preek gaat het over de stamboom van Jezus en Zijn geboorte in de kerstnacht.

Woensdag 25 december is er om 10:00 uur een Kerstochtenddienst. We mixen klassieke kerstliederen met nieuwe uptempo nummers begeleidt door orgel, trompet, de Delfg’houseband en een kinderkoor van kinderen uit Kerk Delfgauw. In deze dienst voor het hele gezin vieren we het grote feest van de geboorte van Jezus.

RobertOverzicht kerstdiensten Kerk Delfgauw