Startzondag 13 september

op vrijdag, 11 september 2020

Zondag 13 september is het startzondag. Deze zondag beginnen we aan een gemeenteproject voor het seizoen 2020-2021: ‘Feest van het Koninkrijk’. Meer over dit gemeenteproject lees je achter deze link.

De eerste themazondag beginnen we met de eerste regel uit het Onze Vader: ‘Onze Vader die in de hemel zijt, Uw naam worde geheiligd.’ God als Vader. Een heel bekend beeld van God. Zouden we daar nog iets nieuws over kunnen ontdekken?

Na de kerkdienst kunnen we elkaar buiten ontmoeten. Verder zijn er geen activiteiten omdat er vanwege corona niet veel mogelijk is.

Als je de kerkdienst wilt bezoeken schrijf je je in via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven. Er is nog plek genoeg. Je kunt ook bellen of appen naar gastvrouw Jolanda van Wijk: 06-39120139. De zaterdag voorafgaand aan de dienst ontvang je bericht of je kunt komen. Voor kinderen en tieners is er altijd plaats. Ook als je zelf niet naar de kerk komt, breng dan vooral je kind langs! Gemeenteleden en gasten kunnen thuis meekijken via een livestream videoverbinding met de kerkzaal, te vinden op kerkdelfgauw.nl/livestream. Er is kinderkerk, peuterkerk en tienerkerk.

Het boekje ‘Feest van het Koninkrijk’ wordt door de kerk besteld, ook vanwege de korting en verminderde bezorguitstoot die dat oplevert. Je kunt je aanmelden om het boek te krijgen en mee te doen aan het project via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven of telefonisch via gastvrouw Jolanda 06-39120139.

RobertStartzondag 13 september