TOP dag Youth for Christ

op vrijdag, 31 januari 2020

Alle tienerwerk leiders (tienerkerk, Rock Solid, iBible, Burger King) van Kerk Delfgauw zijn harte uitgenodigd voor de Youth For Christ TOP dag zaterdag 28 maart in Delft. TOP dag staat voor Toerusting, Ontmoeting, Pizza. De dag duurt van 10:30 tot 17:30 uur.

Toerusting, Ontmoeting, Pizza
Drie ingrediënten voor een TOPdag dachten wij zo! Toerusting voor je werk, ontmoeting met andere missionaire kinder- en jongerenwerkers en last but not least.. pizza!
Het is namelijk ons verlangen om te investeren in missionair (kinder/jongeren)werkers in de omgeving. Om hen te ontmoeten en hen toe te rusten. Dit met de belangrijkste reden dat we ernaar verlangen dat meer mensen Jezus leren kennen. Wij geloven dat God mensen gebruikt om te laten zien wij Hij is. In die mensen willen wij graag investeren en hen helpen groeien. 

Daarnaast willen we graag de mensen van verschillende missionaire initiatieven aan elkaar verbinden. Op deze manier kunnen we van elkaar leren, met elkaar delen en hoeven we niet alles zelf uit te vinden.
Locatie TOPdag
We zijn erg blij dat we basisschool De Horizon mogen gebruiken voor de TOPdag! Beide locaties van de Horizon staan in wijken waar ‘onze’ kinderen en jongeren vandaan komen. Voor de TOpdag mogen we de locatie in de Buitenhof, Brahmslaan 42, in Delft gebruiken. 
Programma TOPdag
In deze mail willen we je een globaal beeld geven van de dag zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten als je je aanmeldt.

De tijdsindeling van de dag is als volgt:
10:30-11:00 Ontmoeting met koffie en thee
11:00-12:00 Toerusting met een viering. We weten ons in ons jongeren-/kinderwerk afhankelijk van God. Hij is ons startpunt, daarom willen wij de dag starten met het zoeken van God.
12:00-13:00 Pizza en ontmoeting
13:00-14:30 Toerusting door workshops en trainingen
14:30-15:00 Ontmoeting met koffie en thee
15:00-16:30 Toerusting door workshops en trainingen
16:30-17:30 Ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje

We zijn zelf ontzettend enthousiast over alle aspecten van de dag. Het belooft een inspirerende dag te worden waarvan wij geloven dat het je echt verder kan helpen in je lokale jongerenwerk. Het lijkt ons dan ook ontzettend leuk om je daar te gaan ontmoeten en samen met jou met nieuwe inspiratie ons jongerenwerk weer op te pakken. We zullen zo snel mogelijk maar laten weten over de workshops en trainingen die je kunt verwachten. Een tipje van de sluier: er staat een workshop jongeren coachen op het programma en ook één over het ontwerpen en uitvoeren van een missionair programma voor jongeren en/of kids.

Voor ons is het fijn om te weten hoeveel mensen er gaan komen in verband met de catering.
We willen je daarom vragen je op te geven als je van plan bent te komen. Dat zou ons erg helpen in de voorbereiding.
Daarbij mag je altijd mensen meenemen of uitnodigen voor wie dit ook interessant kan zijn. Voel je vrij deze mail door te sturen naar die mensen!

We hopen je 28 maart te zien.

Met vriendelijke groet,
Team The Mall Delft
 
KLIK HIER OM JE METEEN AAN TE MELDEN


RobertTOP dag Youth for Christ