Triangel gebedsgroep

op woensdag, 28 november 2018

Als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal Mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Want waar twee of drie mensen in Mijn naam samen zijn, ben Ik in hun midden.                     Mattheus 18:19-20.

Even voorstellen….

De Triangel gebedsgroep

Elke maand op een vrijdag, kun je ons: Ester, Lycia, Anneke, dominee Robert, Elsbeth en Yolanda  op de Triangel tegenkomen. We komen op school om te bidden & te danken voor de kinderen, voor alle juffen en meesters maar ook voor bijvoorbeeld de zwangere juffen, voor de baby’s die geboren zijn of voor iemand die ziek is.

Gebedsbrievenbus 

Sinds kort hebben we een mooie regenboog gebedsbrievenbus op school hangen. Deze hangt in de gang tegenover groep 5. Heb je iets meegemaakt wat je heel blij maakt, of zit je ergens mee? Schrijf dit dan op een briefje en doe die in de brievenbus, dan gaan wij er ook voor bidden of danken. En natuurlijk blijven de briefjes ons geheim. Alle kinderen, juffen, meesters, opa’s, oma’s, vaders of moeders mogen hier een briefje posten. Je mag dit anoniem doen; dat betekent dat je er geen namen van jezelf of anderen bij schrijft.

Wij kijken er naar uit om jullie briefjes in de brievenbus te vinden

 Vragen & meebidders

Wil jij als ouder, verzorger, opa of oma, meebidden op vrijdag? Dan ben je van harte welkom om op vrijdagochtend vanaf 8.45 uur langs te komen, in het lokaal naast groep 5. Hieronder staan alle data. Wil je nog wat vragen? Vraag het ons in de kerk, op het schoolplein of mail naar: gebedsgroeptriangel@gmail.com

-30 nov. ‘18

-21 dec. ‘18

-25 jan. ‘19

-8 mrt. ‘19

-29 mrt. ‘19

-10 mei. ‘19

-7 juni. ‘19

-5 juli. ‘19

RobertTriangel gebedsgroep