Lunchconcert 18 september 2020

op maandag, 05 september 2022

Een nieuwe serie Lunchconcerten in de Ontmoetingskerk gaat weer van start!

Zondag 19 september a.s. start het tweede seizoen van de maandelijkse lunchconcerten in de Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, Pijnacker. Voor diegenen die nog niet eerder zo’n concert bezocht hebben nog even de gang van zaken.

Het concert begint om 12 uur en duurt ongeveer 1 uur. Inloop is vanaf 11.30 uur en dan is er koffie en kunt u, indien gewenst, een boterhammetje nuttigen. Vooral lekker als u na de kerkdienst blijft zitten of uit een andere kerk direct naar de Ontmoetingskerk toekomt. Na afloop van het concert wacht een drankje en een knabbeltje om nog even met elkaar na te praten en elkaar te ontmoeten. Samen met andere mensen luisteren naar mooie muziek en oog hebben voor elkaar. Dat is een belangrijke doelstelling van deze concertreeks.
De entree en consumpties zijn gratis. Wel is er na afloop van het concert gelegenheid een donatie te geven of over te maken ter dekking van de gemaakte kosten (o.a. de musici).

Onze musicus bij dit eerste concert van het nieuwe seizoen is Jasper Iturrospe op klassiek gitaar. Jasper groeide op in Antwerpen (België) en volgde zijn gitaarstudies aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en het Conservatorium van Amsterdam.

Jasper brengt op klassieke gitaar een divers programma met meerdere stijlen zoals klassieke- en Zuid-Amerikaanse muziek met daarbij ook muziek en invloeden uit Jazz, Oosterse muziek, eigen muziek en meer. Hij speelt o.a. Adios Nonino van Astor Piazolla en Bluesette van Toots Thielemans. Het belooft een zeer afwisselend programma te worden.

Meer informatie over Jasper Iturrospe: www.jasperiturrospe.com

U bent van harte welkom!

bettyLunchconcert 18 september 2020