Tweede lunchconcert 17 oktober

op zaterdag, 09 oktober 2021

De Ontmoetingskerk in Pijnacker is recent gestart met het project ‘Kerk naar buiten’. Middels dit project wil de Ontmoetingskerk nadrukkelijker een rol spelen in het sociale domein. De eenzaamheid neemt toe en dat niet alleen bij ouderen maar zeker ook bij jongeren. Er is vorige maand gestart met lunchconcerten op elke 3e zondag van de maand van 12 tot 13 uur. Voor diegenen die ergens naar een kerkdienst zijn geweest of van gewoon van huis komen is er bij de inloop (vanaf 11.30 uur) koffie met een boterhammetje (om de eerste trek te stillen) en na afloop kan nagepraat worden onder het genot van een glaasje. En daar gaat het om: samen genieten van de muziek en na afloop het gesprek met de ander aangaan.

Bij het eerste concert op 19 september was er de combinatie van orgel en dwarsfluit en de reacties na afloop waren zeer enthousiast. Dat mag ook bij het komende concert worden verwacht: een pianoconcert verzorgd door Andrew Wright (zie foto). Andrew speelt zijn geheel nieuwe programma onder de naam ‘A Masked Ball’ (een gemaskerd bal). Dit programma bevat stukken van C. Debussy, R. van Oosten en R.Schumann.  Een uur geweldige muziek op de vleugel. Andrew zal zelf een toelichting geven op de te spelen stukken.

Het programmaboekje  van 17-10-2021

Andrew is sinds 2009 in Nederland en heeft vele prijzen behaald. Hij behaalde een 2e Master graad aan het Koninklijk Conservatorium en een Bachelor graad in orgel. Sinds 2012 is hij verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij geeft daarnaast les op Wright Piano School, van waaruit zijn studenten de belangrijkste pianoconcoursen in Nederland hebben gewonnen (Young Pianist Foundation, Steinway, Holland International, en Prinses Christina concours).

De entree en versnaperingen zijn gratis maar er is wel een collecte ter bestrijding van de onkosten. LET OP: dit is een evenement en daarmee is er de coronacheck bij de entree. Hoewel niet verplicht, is aanmelden wel gewenst en dat kan via mail naar activiteitenok@gmail.com of telefonisch 06-14007175

 

 

Kees de JongTweede lunchconcert 17 oktober