Jeugdwerk

Peuterkerk (0-4 jaar)

Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar is kinderoppas en speelgoed aanwezig tijdens de kerkdienst.

Daarnaast krijgen de kinderen van 3 jaar een inhoudelijk programma aangeboden. Er wordt een Bijbelverhaal voorgelezen en er is een korte verwerkingsopdracht. Dit is in de vorm van een kleurplaat, een knutsel een spelletje of een liedje. Het inhoudelijke programma voor de peuters duurt niet de gehele kerkdienst; voor en na het inhoudelijk programma kunnen ook de oudste peuters met het speelgoed spelen.

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven als peuterkerkleiding? Stuur dan een mailtje naar peuterkerk@kerkdelfgauw.nl

Kinderkerk (4-12 jaar)

Laat de kinderen tot Mij komen! Wekelijks komen ongeveer 40 kinderen in de basisschoolleeftijd naar onze kerkdiensten.

Na 15 minuten gaan zij naar de kinderkerk. Daar horen zij over Jezus en over hoeveel Hij van hen houdt. Het kinderprogramma laat hen met plezier groeien in geloof en legt verbanden met hun dagelijks leven.

Voor de basisschoolkinderen zijn er 3 groepen:

– de Parels:      groep 1, 2 en 3 van de basisschool
– de Sterren:    groep 4, 5 en 6 van de basisschool
– de Talenten:    groep 7 en 8 van de basisschool

Heb je een vraag? Of wil je je aanmelden als leiding of assistent voor de Kinderkerk? Stuur een mail naar kinderkerk@kerkdelfgauw.nl.

Zie ook: Kinderkerk leidingpagina (beveiligd).

Tienerkerk (12-16 jaar)

logo_xrkerk

Voor tieners van 12 tot 16 jaar is er tijdens de kerkdienst een eigen programma in de Xr-kerk (tienerkerk). We beginnen gezamenlijk in de kerk, daarna gaan we naar onze eigen ruimte.

God’s liefde, eeuwige leven, vergeving… Het staat zo mooi in de Bijbel, maar hoe geef je dat vorm op school en met je vrienden? Xr-kerk biedt uitkomst. Het programma waar wij gebruik van maken ‘Rock Steady’ is een mooie mix van gekke spelletjes en goeie gesprekken. We starten op de achterste bank in de kerkdienst en gaan vervolgens naar onze eigen ruimte.

Let op: Elke eerste zondag van de maand is er geen Xr-kerk. ’s Avonds is er in een van de vier kerken een jeugddienst.

Coördinatie: Jeugdouderling

Rock Solid (±11-13 jaar)

Rock_Solid_logo_RGB_hires

Ga je na de vakantie naar groep 8 of zit je in de 1e van het voortgezet onderwijs? Dan is de Rock Solid club voor jou! Hier leer je op een actieve manier van alles over geloven in God en omgaan met andere mensen.
Het gaat bij Rock Solid over dingen die jou bezighouden: vriendschap, geluk, verliefd zijn, zelfvertrouwen, omgaan met geld en nog veel meer! We kijken altijd naar wat de Bijbel over deze dingen zegt. Dit is een programma van Youth for Christ en zit vol met grappige, sportieve en leerzame spellen.

Plaats: Zuideindseweg 7 Delfgauw
Start: 18.45 – 20.00 uur
Daarna: elke eerste en derde vrijdag van de maand
Coördinator: Jeugdouderling

iBible (±klas 2-4)

iBible, dat ben jezelf. Jij, met je vragen. Of je nu wel gelooft, of je niet gelooft, of je twijfelt, het maakt niet uit: je bent welkom bij iBible! Op een interactieve manier gaan we aan de slag met jouw vragen en met de Bijbel.

Opmerking voor de ouders: iBible is catechisatie in een modern jasje.

Plaats: Zuideindseweg 7, Delfgauw
Start: 19.30-20.30 uur + uurtje chillen, elke tweede en vierde vrijdag van de maand
Coördinator: Jeugdouderling

Burger King (16+)

Samen burgers maken & eten, bijpraten, lachen, goede gesprekken, gezelligheid…
(en ja ouders.. Ook inhoud 😉

Plaats: Zuideindseweg 7, Delfgauw
Wanneer: zondag 17.00 -19.00 uur, om de week.
Meer info: Jeugdouderling

Twintigersgroep

Sinds eind 2020 hebben we ook een twintigersgroep. Via fimpjes van The Bible Project behandelen we om de beurt een Bijbels thema of een Bijbelboek, met dominee Robert.

Plaats: Zuideindseweg 7, Delfgauw
Wanneer: variabele dag, van 20:00 tot 21:30 uur
Meer info: dominee Robert Stigter