Communicatie

In Kerk Delfgauw werken we met allerlei communicatiemiddelen: kerkblad Centraal Contact, de website, de beamer, Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, WhatsApp, flyers, en onze eigen Kerk Delfgauw app. Doordat er zoveel verschillende middelen zijn, wordt een zo breed mogelijk publiek bereikt. Maar door de veelheid aan communicatiemiddelen is het voor degene die wil communiceren ook lastig om alle middelen goed in te zetten. Daarom is er een communicatieteam opgericht dat jou helpt om je boodschap op de juiste manier op de juiste plek te krijgen.

Met slechts één stap kun je nu je boodschap verspreiden, namelijk door het invullen van onderstaand communicatieformulier!

Let op!

Zoek je contact over iets anders, gebruik dan het Contactformulier.

Deadlines

Voor de beamer is de deadline vrijdagavond 19.00 uur voor de komende zondag.

De deadline voor wijkberichten in Centraal Contact is donderdagavond 19.00 uur de week vóór de volgende uitgave.

Communicatieformulier


  Naam (verplicht):


  E-mailadres (verplicht):


  Onderwerp:


  Waar moet het bericht geplaatst worden?:

  beamerwebsiteCentraal Contact


  Tekst voor beamer (maximaal 45 woorden, liefst minder):


  Tekst voor website en/of wijkberichten Centraal Contact:


  Plaatje ter illustratie (voor beamer, website en/of wijkberichten Centraal Contact), of kant-en-klare dia (voor beamer).
  Maximaal 5 MB, liefst minder:


  Aanvullende opmerkingen (voor begeleidende tekst, aanwijzingen, verzoeken, etc.):

   

  Ik geef toestemming voor het gebruik van de ingevulde persoonsgegevens voor zover noodzakelijk voor het beantwoorden van mijn vraag of verwerken van mijn opmerking en om contact met mij op te nemen over hetgeen ik op het formulier aan de orde stel.

  Dit formulier vraagt om uw naam en e-mailadres zodat wij contact met u kunnen opnemen. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.