Activiteiten

Kerkdiensten

Iedere zondag om 10.00 uur is er een kerkdienst in het Kerkelijk Centrum Delfgauw. Op de eerste zondag van de maand is er in 1 van de wijkgemeenten een jeugddienst/plusdienst om 19.00 uur. Elke tweede zondag van de maand is er om 19.00 uur een avond van Lofprijs en gebed of een Praiseavond in het Kerkelijk Centrum.

Lees hier verder over een kerkdienst in Kerk Delfgauw eruit ziet.

Jeugdwerk

Tijdens de kerkdienst is er voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar kinderoppas en speelgoed aanwezig in de Peuterkerk. De oudere kinderen volgen na het eerste deel van de kerkdienst hun eigen programma in de Kinderkerk  (4-12 jaar) of tienerkerk (12-16 jaar).

Door de weeks is er op vrijdagavond afwisselend Rock Solid (± 11-13 jaar) en iBible (± klas 2-4). Op een vijfde vrijdag in de maand is er Chill@Church. Voor jongeren van 16-18 jaar is er op de tweede en vierde zondag van de maand YAM.

Groepen en kringen

  • Gemeentegroeigroepen

    Onderlinge liefde, tijd voor elkaar, respect voor jouw mening. Samen lachen, samen huilen, samen bidden, (soms) samen zingen en ook samen de Bijbel openen. Leren van Jezus en leren van elkaar! Dat is een gemeentegroeigroep.

  • Gebedskring

    Elke eerste woensdag van de maand in huiselijke kring samen bidden.

  • Lomedim

    Lomedim (Hebreeuws voor ‘leerlingen’) is een groep studenten en jongeren tussen de 16 en 25 jaar die samen bezig zijn met het geloof. Wil je op een gezellige manier bezig zijn met het geloof, dan is deze groep perfect voor jou!

Handige Handen

Een gezellige club die met creatieve dingen, zoals bloemschikken, fietsbanden en papier bezig zijn, maar ook breien, haken en borduren en diverse creatieve zaken.

Koffieochtend

Één keer in de twee weken is er op dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 koffieochtend in Kerk Delfgauw.

adminActiviteiten