Activiteiten

Kerkdiensten

Iedere zondag om 10.00 uur is er een kerkdienst in het Kerkelijk Centrum Delfgauw. Op de eerste zondag van de maand is er in 1 van de wijkgemeenten een jeugddienst/plusdienst om 19.00 uur. Elke tweede zondag van de maand is er om 19.00 uur een avond van Lofprijs en gebed of een Praiseavond in het Kerkelijk Centrum.

Lees hier verder over een kerkdienst in Kerk Delfgauw eruit ziet.

Jeugdwerk

Tijdens de kerkdienst is er voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar kinderoppas en speelgoed aanwezig in de Peuterkerk. De oudere kinderen volgen na het eerste deel van de kerkdienst hun eigen programma in de Kinderkerk  (4-12 jaar) of tienerkerk (12-16 jaar).

Door de weeks is er op vrijdagavond afwisselend Rock Solid (± 11-13 jaar) en iBible (± klas 2-4). Voor 16+ jongeren is er om de week op zondag OMG. Tijdens de zondagochtend diensten is er voor de tieners tienerkerk.

Groepen en kringen

  • Gemeentegroeigroepen

    Onderlinge liefde, tijd voor elkaar, respect voor jouw mening. Samen lachen, samen huilen, samen bidden, (soms) samen zingen en ook samen de Bijbel openen. Leren van Jezus en leren van elkaar! Dat is een gemeentegroeigroep.

  • Gebedsgroepen

    In (Kerk)Delfgauw hebben we meerdere gebedsgroepen. We bidden samen voor en met:
    Delfgauw (elke zondagavond), elkaar (elke donderdagmiddag), Kerk Delfgauw (elke 3e zondag na de dienst) en basisschool De Triangel (elke 3e vrijdag van de maand).

Handige Handen

Een gezellige club die met creatieve dingen, zoals bloemschikken, fietsbanden en papier bezig zijn, maar ook breien, haken en borduren en diverse creatieve zaken.

Koffieochtend

Één keer in de twee weken is er op dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 koffieochtend in Kerk Delfgauw.

adminActiviteiten