Kunst in de kerk

De agenda van het “Feest van het Koninkrijk” is ruw verstoord door de Corona pandemie. Het lijkt er voorlopig niet op dat er enige versoepeling zal zijn. De activiteiten zoals wij die voor ogen hebben aangaande dit Feest zullen worden verzet of gaan mogelijk zelfs helemaal niet meer door.

Het enige wat zeker wel door kan gaan is het maken van een kunstwerk onder de titel: ‘vergeef ons onze schulden zodat ook wij vergeven wie ons iets schuldig is’ . Naar Matteüs 6 vers 12. Dat kunnen we tenslotte thuis doen.

Natuurlijk kan je ook aan de slag met een van de andere thema’s uit dit mooie gebed. Laat je vrijmoedig inspireren, zodat het Feest van het Koninkrijk gestalte krijgt. Want ook al maakt Covid 19 en vele andere zaken ons nu het leven lastig, het uitzicht op de eeuwige toekomst van Onze Vader blijft.

Inleveren van de kunstwerken is op 15 februari van 10.00 – 12.00 uur.

Het is voor alle leeftijden dus iedereen kan meedoen. Laten we ervoor zorgen dat onze kerk vol komt te hangen/staan met onze creatieve uitingen.

Wij hopen op heel veel mooie werken ontstaan in je hart en hoofd en vorm gegeven door je handen.

Want ‘laat Uw koninkrijk komen’, begon bij Jezus en gaat verder door jou! En ‘laat Uw wil gebeuren’ begint bij jouw navolging.

anouschkaKunst in de kerk