Steun ons

Wanneer u belangstelling hebt voor onze Protestantse Gemeente kunt u onze kerkdiensten bezoeken. Dat kan de kerk zijn van de wijk waarin u woont, maar u bent ook welkom in de andere kerken.
U vindt daar nadere informatie over de betreffende wijkgemeente en u kunt altijd een afspraak maken voor een gesprek. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 

 

De Protestantse Gemeente ontvangt geen subsidie en kan bestaan dankzij de vrijwillige bijdragen van gemeenteleden. Jaarlijks wordt in januari aan alle kerkleden gevraagd een toezegging te doen tijdens de Actie Kerkbalans.

Voor de Actie Kerkbalans is een speciale bankrekening geopend met nummer NL06 FVLB 0699 6436 43 t.n.v. Protestantse Gemeente te Pijnacker en Delfgauw.

Uw vragen over de actie kunt u stellen aan de heer Ton van der Stoep via telefoonnummer, sms of WhatsApp 0612514491 of via het e-mailadres kerkbalans@pknpijnackerdelfgauw.nl

 

logo-kerkbalans

Ook ontvangt de kerk vaak giften en legaten en wordt er vrijwel wekelijks in de kerkdiensten gecollecteerd voor de instandhouding van onze Protestantse Gemeente.

Als u de kerk financieel wilt steunen kan dat door een bedrag over te maken naar
NL12 FVLB 0699 5421 70  t.n.v. CvK Prot. Gemeente te Pijnacker en Delfgauw

Als u de diaconie financieel wilt steunen kan dat door een bedrag over te maken naar
NL77 RABO 0354 4147 47 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente te Pijnacker en Delfgauw

U kunt ook een fiscaal aantrekkelijke giftenafspraak maken. U kunt daarover meer lezen op de pagina over giften en collectebonnen. Klik daarvoor hier.

 

Op het Contactformulier kunt u ook aangeven of u abonnee wil worden van ons kerkblad Centraal Contact.

adminSteun ons