Gebed

Deel hier je gebed. Wij geloven dat onze Hemelse Vader al onze gebeden hoort, bewaart, en ze gebruikt voor Zijn plannen.

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. — Filipenzen 4:6-7

In de gebedsgroep in de Kerk Delfgauw app kan iedereen gebedspunten, dankpunten of berichten van wel en wee delen met de gemeente. Fijn dat hier gebruik van wordt gemaakt! We merken dat, sinds de start van deze groep, de digitale Gebedsmuur Kerk Delfgauw op www.kerkdelfgauw.nl/gebed steeds minder wordt gebruikt. Daarom hebben we besloten om de functie van de site stop te zetten.

Naast het plaatsen van een bericht in de Kerkapp, kunt u gebedspunten uiteraard nog steeds delen met één van de wijkkerkenraadsleden, mailen naar pastoraat@kerkdelfgauw.nl of bellen/appen naar ouderling Rianne: 06-16415164. Of zelf of door iemand anders in het voorbedenboek in de hal (laten) opschrijven.